Seizoen 06/07

!! VET ER AAN KAMPIOEN SEIZOEN 2006 / 2007 !!

16 juli

Birnie heeft weer een berichtje gestuurd en 2 foto's. Klik op de boot.

2 juli

Kampioens saté...de komende weken zullen de kilo-tjes er weer aankomen zodat we ook wat te trainen hebben in augustus. Tot de hussel of tot eind augustus. Fijne vakantie!

13 juni

En ook al gelijk een antwoord van Ed: Goed gedaan en tuuuuuurlijk komen wij een privé concert geven. Aangezien Ed's carričre in een stroomversnelling is geraakt in het bruisende Leusden zijn wij zeer content dat het volledige vet-er-aan team heeft beloofd bardienst e.d. te komen draaien op het Ed en Friends festival 2008, naast het bier en eten natuurlijk. Toch, Jeroen? Tot zondag Ed en Maroeska....nou heren komen maar op met de reacties!!

13 juni

Birnie heeft weer een berichtje gestuurd met nu ook een geweldige foto. Dat VET ER AAN kampioen is weten ze nu ook in Libanon. Met gevaar voor eigen leven (en daarmee bedoel ik niet de vrouwen om zich heen) heeft hij een foto-tje laten maken. Klik op het marineschip hier naast! Tevens is Blinde Ed toegevoegd aan onze site. Op Leusden is tenslotte zijn carričre in een stroomversnelling gekomen en daarom heeft hij besloten om het Tiktoernooi te sponsoren. Tevens heeft hij de afspraak gemaakt dat, wanneer wij volgend jaar wederom kampioen worden, hij voor 2 kratten bier en een hapje eten een privé concert voor VET ER AAN komt geven...toch Ed??

29 mei

Ook in het Friese Sneek willen ze de klasse van VET ER AAN beproeven. We zijn uitgenodigd voor een oefenpot in Sneek tegen heren 1 (3de klasse Friesebond). Wedstrijd staat nu nog gepland voor zondag 2 september, maar heb gevraagd of het een weekje later kan (of is er dan al competitie??). Dit omdat de sterspelers van ons team een pols- en conditie training hebben op Ameland.

14 mei

De laatste wedstrijd van het seizoen 2006/2007 is achter de rug en het is VET ER AAN gelukt om alle punten in de pocket te stoppen. Nu het seizoen ten einde is, is het tijd om de balans op te maken: 20 wedstrijden gespeeld en 60 punten gehaald, 15 tegendoelpunten en 149 doelpunten voor. In de gehele Volvo klasse zijn we met deze cijfers uniek! Topscorer: Glis (46 stuks) Stafcorner Koning: Ivo (19 stuks) meeste assist (zeg maar de Wesley Schneijder van VET ER AAN: Glis. Hieruit blijkt maar weer eens dat een spits niet egoďstisch hoeft te zijn! Minst gepasseerde keeper(s) in de Volvo competitie: Aart en Hans. Meeste bierdopjes in zijn tas/jas/auto: Luc. Ik probeer nog een uit toernooitje te vinden ter afsluiting. Tevens is er ook belangstelling om mee te doen met het Tiktoernooi. Over beide toernooien zal ik nog even een mailtje sturen. Volgend seizoen spelen we in de Volvo 2e klasse. Wanneer we bij de eerste 3 eindigen, dan zal VET ER AAN in het seizoen 2008/2009 de 1ste klasse onveilig maken! Hieronder de poule waarin we ingevoegd gaan worden. De eerste 3 zijn gepromoveerd, dus helaas geen potje tegen onze vrienden van Amersfoort (hebben namelijk gewonnen, maar er nog niet verwerkt). De nummers 10, 11 en 12 zijn gedegradeerd (Kampong B heeft gewonnen dus zij blijven in de 2de klasse). Tot slot wil VET ER AAN Leusden Heren 1 feliciteren met het behaalde kampioenschap!

 

Pos. Teamnaam GS GW GL VL V T PIM PT
1 Lelystad HA 21 18 1 2 137 49 0 55
2 Soest HA 22 14 3 5 99 48 0 45
3 Maarssen HA 22 13 3 6 75 40 0 42
4 Amersfoort HB 21 13 3 5 65 37 0 42
5 SCHC HE 22 12 6 4 60 40 0 42
6 Baarn HA 21 9 7 5 48 38 0 34
7 Gooische HC 21 8 4 9 53 58 0 28
8 Gooische HE 22 6 4 12 43 61 0 22
9 SCHC HD 22 4 6 12 38 50 0 18
10 Kampong HB 21 6 1 14 37 90 3 16
11 Gooische HD 22 2 3 17 27 95 0 9
12 Laren HC 21 2 3 16 33 109 0 9

10 mei

De wedstrijd van a.s. zondag is iets vervroegd. Helaas missen we de (mogelijk) kampioenspot van Heren 1, maar kunnen we wel na hun wedstrijd een borrel met ze drinken. Spandersbosch - Leusden: aanvang 14.30uur, waterveld.

7 mei

 Tja...wat moet je schrijven over gisteren. Met 12-1 winnen van de nummer 3 zegt volgens mij genoeg. Dat na 3 weken ook bij het bestuur is doorgedrongen dan VET ER AAN kampioen is zegt volgens mij genoeg. Dat we om 11uur de wei in moesten en om 23uur!! de laatste druppels D(r)ommelsch werden genuttigd zegt mij genoeg. Dat ik de komende week ruimte moet maken op de site want anders passen al de kiekjes er niet op zegt mij genoeg. Dat Zalm zijn eigen weddenschappen heeft zegt mij genoeg. Dat Aart deze week meer zijn fiets heeft gebruikt dan jaren daarvoor zegt mij genoeg. Tot slot: volgende week de laatste wedstrijd tegen Spandersbosch hopelijk een beetje eerder dan nu in de planning staat zodat we Heren 1 kampioen kunnen zien worden en we wederom de terugweg per fiets kunnen afleggen!

23 april

Gisteren wederom een late uitwedstrijd. Na een kwartier was meteen duidelijk dat Muidenberg niet meer het team was zoals de 1ste helft van de competitie en liet VET ER AAN zien dat ze ook de laatste 3 wedstrijden geen punten willen verliezen. Helaas werden de dubbele cijfers niet gehaald, maar toch een duidelijk uit overwinning: 0-9. De derde helft deed denken aan de uitwedstrijd tegen Fletiomare. Ook op Muidenberg hadden ze een soort keet wat ze clubhuis noemen en ook hier moest VET ER AAN (lees Mata Hari) de heren van Muidenberg duidelijk maken dat we alleen maar drinken om ook iets weg te spoelen. Het verschil met Fletiomare werd hierna toch wel duidelijker: binnen no-time gingen de schalen bitterballen langs onze hongerige mondjes. Overigens maken de uitslagen weer eens duidelijk dat Fletiomare nog niet over de klap heen is getuige de 2-2 stand tegen Hilversum. De foto van de week is dit keer wel een hele bijzondere! Vanaf deze plaats wil ik Leusden Heren 1 feliciteren met hun promotie...op naar 6 mei om het kampioenschap veilig te stellen! 

16 april

Ruim 2 weken geleden is VET ER AAN kampioen geworden! Natuurlijk is hierover genoeg geschreven. Klik hier voor verslag van Lumberjack. Ook Fletiomare vindt ons de terechte kampioen, maar wat kunnen ze anders ook zeggen. Alle standen zijn ook weer bijgewerkt en we moeten nog 3 potjes winnen om ongeslagen naar de 2de klasse te gaan. A.s. zondag spelen we uit om 15.45 tegen Muidenberg. Overige activiteiten: 6 mei kampioene BBQ eventueel met partner en kids, 15, 16 en 17 juni Tiktoernooi waar we denk ik best een balletje kunnen gaan slaan, 29 en 30 juni een 1 juli toernooi als afsluiting. Zal binnenkort even inventariseren wie mee wil en naar welk toernooi we gaan. Zelf kan iedereen ook even kijken op de site van de KNHB.

28 maart

 Om alvast even in de stemming te komen voor DE wedstrijd van a.s. zondag..check this!

26 maart

De Telegraaf kopte zondagochtend 'Het Nederlands elftal bakt er niets van'. Deze kop is ook van toepassing voor onze wedstrijd tegen Woerden. Voordat we ook maar 1 bal hadden aangeraakt wilde Woerden de wedstrijd op papier schenken aan VET ER AAN, maar natuurlijk is dit niet de manier waarop we kampioen willen worden dus werd er wederom een spencer gezocht. De spencer was snel gevonden alleen deed hij er even over om ook daadwerkelijk zijn entree te maken. Uiteindelijk speelde Woerden de gehele 1ste helft met 9 man, maar dit was voor ons geen reden om te gaan werken aan het doelsaldo. Gelukkig ging 1 strafcorner(veldgoal volgens de maker) erin en werden er 10 kansen omzeep geholpen. Ruststand was dan ook te schandalig voor woorden: 1-0. Nadat iedereen zijn zegje had gedaan, gingen we de 2de helft gewoon verder met elkaar verrot schelden ipv aannemen, passen en scoren. Woerden was ondertussen met 10 man omdat Plukje spencer zijn juiste outfit had gevonden. Het was wederom een strafcorner die de 2-0 op het scorebord liet staan. Uiteindelijk nog 1 aanval zoals we de gehele wedstrijd hadden moeten spelen: 3-0. Volgende week DE wedstrijd om 16.15uur op Fletiomare. Hopelijk gaan we dan weer laten zien waarom VET ER AAN ongeslagen is en waarom iedere tegenstander het liefst voor de wedstrijd al 3 punten aan ons wil geven! Iedereen moet vrijdag minimaal 10 euro meenemen voor het kaartje van de Black & White party. Natuurlijk ook leuk als alle partners ons gaan vergezellen de 14de. Dus iedereen heeft nog een kleine 3 weken de tijd om oppas te regelen.

20 maart

Eindelijk kunnen we Flip zijn rust geven waar hij al ruim 2 dagen zo op zit te wachten. De hoge heren en dames hebben toch besloten om de wedstrijd om te zetten in een 6-0 overwinning voor VET ER AAN. Nu dan maar even kort hoe het WEL ging. De eerste 20 minuten was er weinig te beleven of het moet zijn dat de ballen niet goed gestopt werden, er diagonaal gespeeld werd en af en toe een tandje minder werd gelopen omdat de alcohol van de avond ervoor even naar boven kwam. Gelukkig was dit zo'n dag dat onze corner weer lekker liep en we toch met 3 punten aan de terugreis konden beginnen. Totaal 4 strafcorners gemaakt (3x Ivo en 1x Arie) en 2 velddoelpunten waarbij die van Jitse toch wel van het niveau Ronaldinho was (oké de pass was ook van goddelijke schoonheid).....Zo El Capitán een vroege 1 april grap is nu teneinde, maar met een mooi resultaat die zelfs tot de KNHB is doorgedrongen! 

20 maart

Het is als een BOM ingekomen dat we mogelijk afgelopen zondag onze eerste punten hebben verloren! El Capitán was gisteren zakelijk niet meer bereikbaar want hij probeerde al zijn bronnen aan te boren om na te gaan hoe het nu kan dat er thuis met 13-2 wordt gewonnen en er nu gewoon punten worden verspeeld??!! Om iedereen (behalve misschien Fletiomare) gerust te stellen...er is nog hoop! Zoals je kunt zien schrijf ik mogelijk want ook bij de KNHB is er ongeloof. Hier moet iets aan de hand zijn, heb ik uit betrouwbare bron begrepen. Vanavond is er dan ook een meeting met Karin Wesselink (commissaris District Midden Nederland) om onze wedstrijd te analyseren. De uitkomst zal bij een uitspraak zichtbaar zijn in de standenmotor. Dus vandaag iedereen ff de duimen draaien en hopen! 

19 maart

We kunnen gewoon kort over gisteren zijn: het eerste puntverlies deze competitie 1-1. Zou de afwezigheid van onze aanvoeder hier debet aan zijn?

12 maart

Huizen uit...altijd lastig! Dat was in ieder geval een zekerheidje dacht VET ER AAN. Zeker met in ons achterhoofd de thuiswedstrijd: een nipte 2-1 winst, onze mist productieve wedstrijd voor de wintersport. Voordat we aan de pot begonnen maakte El Capitán samen met Meneer de Aanvoerder (ja hij was er weer) duidelijk dat een ieder zijn mond doende te houden. De mannen van Huizen zouden ons wel proberen om uit de tent te lokken, maar dit mocht niemand laten gebeuren. Met een Abus slot op onze monden gingen we het veld in. Na alleen maar aanvallen van VET ER AAN was het Huizen die toch op voorsprong kwam. Hun spits kreeg een lucky bal en onze keepert kon de bal uit de goal vissen. Je zag het halve team een betonschaar zoeken om het Abus slot door te knippen, maar gelukkig kon niemand deze vinden en gingen we gewoon door waarmee we begonnen waren: lekker hockeyen en kansen creëren. Dit resulteerde in een aanval over de linkerflank, Glis geeft de bal aan Flip en hij schiet de bal achter de goalie van Huizen: 1-1. Na dit doelpunt lijkt er iets te breken bij 'onze vrienden'. Wederom een aanval over links, Jitse geeft de bal aan Glis die de ruststand bepaald op 2-1 in het voordeel van VET ET AAN. Eenmaal bij de dug-out voor het welverdiende kopje thee gaat even het Abus slot open zodat we de puntje op de i kunnen zetten voor de 2de helft. Dit heeft binnen enkele minuten effect wanneer Huizen op aan slakkentempo probeert uit te verdedigen en Glis de bal afpakt en binnenschiet. Dit is gelijk het startschot om Huizen te overklassen. Na 1 van de mooiste aanvallen van dit seizoen, is het Flip die de 4-1 stand op het scorebord zet. Hierna nog een presentje van Huizen en ten slotte bepaald Jitse de eindstand: 6-1 in het voordeel van VET ER AAN. Smet op deze wedstrijd was toch wel de blessure van Kocks. Tot op heden is nog niet geheel duidelijk wat de doktoren er van vinden, maar krijg net via de sms te horen dat hij mogelijk onze Alex is en dus voor lange tijd uitgeschakeld. Gelukkig zijn ze op Huizen op alles voorbereidt en ligt er naast ieder KG-veld een alternatief voor brancard: zie hier! Voor onze champagne inkopers: wanneer wij en Fletiomare blijven winnen en 1 april elkaar ontmoeten en deze partij ook in winst omzetten, dan zijn we kampioen! We moeten dan namelijk nog 3 wedstrijden en kunnen in punten nog wel gelijk komen, maar het onderlinge resultaat gaat dan tellen wat dan in ons voordeel is!    

5 maart

Return of...Meneer de aanvoerder! Daar was ie dan, over vanuit het verre Göteborg, voor de 1ste wedstrijd na de winterslaap. Met heerlijke HEMA vlaai begonnen we de voorbereiding op de 2de helft van het seizoen. Rob gefeliciteerd! Op Naarden kreeg VET ER AAN zijn eerste tegendoelpunt. Gisteren was het Naarden dat er voor zorgde dat Aart de 1ste kopbal uit zijn carričre uit het netje kon vissen. Voor de rest: 12 doelpunten gescoord (waarvan 2 door onze kleine grote man), de magische grens van 100 doelpunten voor doorbroken en er is duidelijk geworden dat oefenen op de strafcorner onzin is. Tevens hebben wij ons weer eens van de sociaalste kant laten zien door Nils 'Bud Spencer' Zelle uit te lenen aan de vijand zodat er ook 11 bordeaux rode poppetjes op het veld stonden. De heren van Fletiomare zijn ook goed uit de winterslaap gekomen: 11-3 winst op Schaerweijde. Volgende week moeten we om 15.45uur spelen op en tegen onze vrienden van Huizen. Volgens mij hebben we tegen hun nog wat recht te zetten??!! Zoals iedereen bovenaan de pagina kan lezen is op 14 april het senioren/veteranenfeest. Een mooie gelegenheid om als team weer een borreltje te drinken op de MHCL! A.s. weekend kan iedereen hiervoor kaarten kopen.

27 feb

Maar wel een hoogtestage gehad!

25 feb

Bar-en fluitschema staan weer op de site. Wie moet fluiten staat ingevuld voor de rest van het seizoen en de bardiensten alleen voor zondag 4 maart. De rest volgt na 4 maart wanneer duidelijk is wanneer we bardienst moeten draaien.

11 feb

Onze Birnie is ver weg, maar laat toch af en toe wat van zich horen. Gaat het niet over een tekort aan DVD-tjes, dan is het wel dat de drankvoorraad bijna op is. Klik hier voor zijn belevenissen of klik op het marineschip hiernaast.

7 feb

 Het moet wat geld gekost hebben maar El Capitán heeft dan toch binnen 2 maanden de krant gehaald. Zie hier de 2de foto van de week!

4 feb

Afgelopen donderdag was het dan zover: de eerste interlandwedstrijd van VET ER AAN. Ook ons dames 3 kan nu vertellen wat het is om international te zijn. Onze wedstrijd: El Capitán weet nu hoe het is om iemand 70 minuten te achtervolgen...vervelend Flip dat jij nu net de beste speler moest dekken! Na een mooie aanval van de Wanderers scoorde zij ook de verdiende 1-0. Tijdens het kopje thee werd wederom duidelijk dat we dit seizoen, ook al is het oefenwedstrijd, niet willen verliezen. Aangezien de kilo's bij ons op het middenveld rond waggelen en ze het met z'n drieën niet konden belopen, werd besloten om een gespierde spijker toe te voegen. Het resultaat was dat we de 2de helft niet meer echt in gevaar zijn geweest en er zelfs nog 1 hebben ingeprikt! Na 70 minuten was de eindstand dan ook 1-1 en wederom niet verloren! De 3de helft was gezellig waarbij onze hoffotograaf de nodige kiekjes heeft gemaakt. Klik hier voor de foto's van de wedstrijd en klik hier voor de foto's na de wedstrijd.

29 jan

Meneer de Aanvoeder heeft zijn plekje uitgezocht in Zweden Zie onder staande mail en de foto's. Tevens weer het wekelijkse statistiekje van Flip, met een nieuwe weekwinnaar: Kocks! Dit omdat hij vanuit Parijs is gesneld om zijn trainingsuren te gaan maken!

Zondag 7 januari voor het eerst gevlogen naar Göteborg en vervolgens
2 dagen daar vertoefd. Gelijk een "leuk" begin, omdat ik de markten in Europa
moest informeren dat een introductie 2 maanden moet worden uitgesteld.
Afijn na 2 daagjes hotel weer terug naar het Amersfoortse.
Vervolgens maandag 15 t/m maandag 22 jan in Zweden. Bankrekening geopend, aangemeld
bij belastingen etcetera. Op donderdag zou Daniela komen, maar ja die storm gooide
dus wat roet in het eten. Dus is ze vrijdags gekomen en heeft ze een rondje appartementen
gedaan en we hebben iets heel leuks gevonden, waar ik doordeweeks (en soms het weekend)
heerlijk kan blijven. Het appartement is 91m2 en ligt aan een straat met allemaal restaurantjes en
kroegjes. In de zomer zijn er in deze straat zeker 20 terrasjes, dus dat komt allemaal goed.
Bijgaand wat fotootjes. Afgelopen week 2 dagen Munchen en 3 dagen in Nederland voor Benelux-meeting
in Kerkrade (of all places). Dus gisteren een beetje moe en heb ik hockey maar effe laten varen. Ik ben
bang dat ik onderaan het nieuwste lijstje van Flip kom.
 
Hey do
Rob

 

22 jan

Aangezien Aart een ˝ rondje extra heeft ingelopen, is hij nu nieuwe koploper bij de trainingsstatistiek. El Capitán heeft nog een oefenwedstrijd geregeld en wel tegen de veteranen van Baarn. Deze pot vindt plaats op 25 februari om 14.30uur. Na deze wedstrijd kunnen we echt zeggen of we thuis horen in de Volvo 2de klasse. Sinds vandaag zijn we ook te vinden via http://hockey-seniorenteams.startpagina.nl/.

15 jan

VET ER AAN is in september begonnen in de Volvo 3de klasse en na 12 wedstrijden zonder puntverlies hebben zij besloten om de lat hoger te leggen. Als voorbereiding op de 2de seizoenshelft heeft Jandaan (bedankt!!) een Australisch team bereidt gevonden om het tegen ons op te nemen.

Op donderdag 1 februari om 20.30uur speelt VET ER AAN dus hun eerste interland wedstrijd tegen de Aussies!   _    

Tevens heeft El Capitán een nieuw statistiekje gemaakt. Na iedere training kun je op de site zien hoeveel trainingsarbeid iedereen heeft verricht. Wat hij hiermee wil bereiken is mij een raadsel, maar wanneer ik iemand gelukkig kan maken dan doe ik dat. Nu we toch met statistieken bezig zijn. Vanaf 4 maart zal ik, op veler verzoek, ook de assists van een doelpunt bijhouden. Eens kijken of iemand anders dan Glis eens bovenaan kan komen!

 

08 januari 2007

Een berichtje van El Capitán:

Ik hoop dat iedereen nog tot 10 kan tellen op z’n eigen vingers na de afgelopen oudjaar viering? [in mijn tijd kon je een astronaut nog in je hand laten klappen en ervan af komen met wat blaren. Maar dat schijnt nu niet meer het geval te zijn. Ik benijd Kocks en Kemps dan ook niet met zoontjes in de vuurwerk gevoelige leeftijd! Maar dit terzijde.]

A.s. vrijdag avond starten wij weer met de training.  Om 20:00 uur koffie en 20:30 uur hockeyen. Graag ontvang ik ff een reactie als je niet kan.

Daarnaast is zondag vanaf 15:30 uur de traditionele nieuwjaarsreceptie van de hockeyclub dat dit jaar wordt voorzien van een hussel wedstrijd en een winterhapje na afloop.

De liefhebbers voor de hussel [vanaf 13:15 uur] moeten zich opgeven via site van mhcleusden, Ik zal hen vanaf de bar aanmoedigen.

Om een uur of 5 wordt de dag afgesloten met een winterhap waar de gehele familie aan kan meedoen. Hiervoor moet je wel even opgeven, klik hier.

IJs en weder dienende zie ik jullie vrijdag om 20:00 uur, en anders zondag bij de borrel!

20 dec

Na groot overleg op het bondsbureau moet ik de tekst van 18 dec toch iets aan gaan passen. Op 1 april (geen grap) moeten we namelijk uit tegen onze enige concurrent Fletiomare. Mochten we deze wedstrijd 3 punten mee naar Leusden nemen dan kan de champagne al knallen! In punten kunnen we dan gelijk komen, maar qua doelsaldo en onderling resultaat blijven we 1ste in de Volvo 3de klasse en promoveren we naar de Volvo 2de klasse...dusss nog ff 5 potjes winnen en de cup met de grote oren is voor VET ER AAN. Maar nu eerst zingen onder de kerstboom en knallen op 2007. Fijne feestdagen allemaal!

18 dec

Gisteren de inhaalwedstrijd tegen Gooische. Eenmaal aangekomen in 't Gooi werden we zeer vriendelijk welkom geheten door de gastvrouw van onze gastclub. Nadat ze eerst haar dagelijkse routine in het clubhuis had gedaan, zag ze ook nog even tijd om de deuren open te doen zodat VET ER AAN niet zeiknat aan de wedstrijd hoefde te beginnen. Dan de wedstrijd: 70 minuten op de helft van de tegenstander, 7 goals voor, maar helaas ook 1-tje tegen door een 'Frank de Boertje'. Tevens was het nu echt de laatste wedstrijd van Meneer de Aanvoerder. Rob, succes in Zweden en hou je ogen open voor een lekker Veteranen toernooitje in het land van Pippi Langkous. De aankomende weken gaat VET ER AAN even in winterslaap, maar op 12 januari gaan we weer de wei in om toe te werken naar een ongeslagen kampioenschap. Als alles gaat zoals het zou moeten gaan dan kunnen we 22 april, in de uitwedstrijd tegen Muidenberg, de champagne laten knallen. Bij deze wil heel VET ER AAN iedereen fijne kerstdagen wensen en een

11 dec

Wat een gedenkwaardige dag had moeten worden eindigde in een deceptie. Voor het eerst dit seizoen was Koning Winter langs geweest en bij Gooische sloeg meteen de paniek toe. Wel spelen, niet spelen, over 5 minuten spelen etc. Uiteindelijk besloten de scheidsen dat het onverantwoord was om veld 2 te betreden waardoor we onverrichte zaken weer naar Leusden konden reizen. Geheel onverricht was het niet. Meneer de Aanvoerder heeft namelijk besloten om VET ER AAN (tijdelijk) te verlaten om zich (tijdelijk) te vestigen in Zweden. Na zoveel jaren VET ER AAN konden we dit natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan.  Hij kreeg uit handen van de nieuwe Führer een foto zodat hij VET ER AAN mee kan nemen naar Zweden. Omdat we de wedstrijd van gisteren a.s. zondag moeten inhalen mag Meneer de Aanvoeder nog 1x een opstelling maken, voordat hij de band overdraagt aan Flip. Overigens Arie, wist niet dat jij stiekem aan het klussen bent in 't Gooi??

4 dec

Nadat vorige week een aantal 'Vrienden van Verdonk' het hockeyfeest van onze jeugd had verziekt, was het zaterdagnacht 1 of meerdere personen gelukt om met een bommetje een ruit van het clubhuis eruit te blazen. Dit vuurwerk sloeg ook over op VET ER AAN of eigenlijk op 2 personen van VET ER AAN. Wout en Glis waren gisteren de 2 personen die er samen voor zorgden dat de 8-0 op het scorebord stond. Natuurlijk hoor ik nu de rest van het team zeggen: "En wij dan...zonder de rest van het team kunnen jullie niet scoren". Onzin! Jullie liepen alleen maar in de weg anders was de productie van 'Born to perform' alleen maar hoger uitgevallen! Opvallend is tevens dat er bij de 8 goals geen 1 strafcorner zat..puur op eigen kracht zijn de doelpunten tot stand gekomen! Hulde aan deze 2 kanjers die erover aan het nadenken zijn om volgende week (10.30uur uit op Gooische) alleen af te reizen zodat de 14-0 van de eerste wedstrijd overtroffen wordt. Deze week geen foto's (wel foto van de week!!) omdat de vrouwen ook de site hebben ontdekt en gezien hebben dat de 'heren' niet alleen naar de MHCL afreizen om een potje te spelen, maar de 3de helft veel belangrijker wordt gevonden. Dames, gisteren ging het echt alleen om die 70 minuten hockey. Ja, we speelden om 11.00uur en ja iedereen was pas rond etenstijd thuis. Na de wedstrijd hebben we niet, zoals voorgaande zondagen, doelloos Co zijn pot leeg gemaakt, maar zijn er analyses gemaakt van voorgaande wedstrijden onder het genot van een kop koffie met een plakje cake. Aangezien we nog 3 thuiswedstrijden hebben gaat onze minister Zalm ervan uit dat iedereen €125,- moet betalen. Zie hier wat iedereen moet doneren.

27 nov

Gisteren de laatste wedstrijd voordat we aan de returns beginnen. Het was een matig potje van ons. Teveel balverlies, te laag tempo en hierdoor creëerden we te weinig uitgespeelde kansen. Wel met 8-0 gewonnen, maar voor de rest een pot om snel te vergeten. Hoewel, er was toch  1 hoogtepunt tijdens de wedstrijd: superspits Luc scoort zijn eerste doelpunt in de veteranen. Eindelijk is hij dan van de 0 af! Nu ik het toch over de nul heb, ook Aart hield na 7 wedstrijden weer de 0. Tijd voor wat statistieken na 10 gespeelde wedstrijden: 30 punten gehaald, 77 doelpunten voor en 11 tegen, hoogste uitslag uit de poule: 14-0 (Gooische thuis), kleinste overwinning:2-1 (Huizen thuis), wedstrijd met meeste doelpunten tegen: Muidenberg thuis (4-3), minst productieve spits: Luc, topscorer VET ER AAN: Glis met 24 goals, aantal thuiswedstrijden: 6, aantal uitwedstrijden: 4, persoon die het meeste op een kiekje staat: kaa ooo cee kaa ss(zeker na gisteren!), meeste uitgaven 3de helft: Fletiomare thuis (€ 266,-), wanbetalers bierpot: Berry, Hans, Walter, Ivo, Jitse, Wouter en Sjoerd. Onze Co krijgt nog steeds € 600,- omdat hij de Japanner heeft voorgeschoten. De wanbetalers moeten dus vrijdag of uiterlijk zondag hun tekort aanzuiveren!! Zie hier wat je nog moet betalen! Volgende week, wederom thuis, tegen Schaerwijde. Tevens heeft VET ER AAN dan bardienst (zie hier wie achter de bar moet staan) en moeten Arie en Aart Dames 1 fluiten. Vanaf heden staan ook alle foto's van gisteren weer op de site. Hierbij zitten ook de actie foto's gemaakt door Fred van der Flier..thanks.

20 nov

Wat een weekend! Eerst een oude man de Eemhaven in zien varen met aan de kant allemaal kinderen die niet kunnen wachten om hun schoen, 's avonds bij de schoorsteen, te zetten. Dan zondag, normaal gesproken, een rustdag, met ergens in de middag een partijtje hockey. Helaas was het deze zondag toch ff anders. De wekker moest gezet worden, want we werden om 09.30uur verwacht om aanwezig te zijn bij de afslag van Weesp - VET ER AAN. De winnaars mentaliteit is blijkbaar ook op dit tijdstip bij ons aanwezig want na 35 minuten gaf het scorebord 3-1 aan in het voordeel van VET ER AAN. Nadat de puntjes nog ff op de i waren gezet begonnen we rond 10.15uur!!! aan de 2de helft. De eerste minuten waren wat rommelig, maar uiteindelijk werd er door ons nog 3x gescoord en kon Aart nog 1x vissen. Nadat we buiten  aan onze verslaving hadden gewerkt, konden we rond 11.00uur!! aan de Heineken 'longnecks', met als ontbijt, een heerlijke bitterbal. Nadat de pot van Weesp geheel leeg was, vertrokken naar Leusden. Terug op Leusden was t Katinka die moederziel alleen het clubhuis bemande. Om haar toch een beetje aan het werk te houden hebben we nog een paar keer de clubkas gespekt met het bestellen van wat drinken. Volgende week thuis tegen Spandersbosch, de laatste wedstrijd voordat we weer aan de returns beginnen.

Hieronder een plaatje zoals onze 'afterhockey' vest eruit komt te zien. Op deze manier kunnen we straks tijdens de 3de helft ook als team naar buiten treden. De prijs zal rond de 35 euri zijn.

  

13 nov

 Zo, na een vrij weekend vorige week mochten we eindelijk weer aantreden om onze zege reeks voort te zetten. Op het programma stond Muidenberg dat, na de uitslagen bestudeerd te hebben, vreemde uitslagen neerzet. Ondanks dit stonden ze virtueel op de 2de plaats. We wisten dus dat we weer aan de bak moesten. Voordat we ook maar 1 fatsoenlijke aanval hadden gehad, was het al 0-1 door een, 'PSV-achtige' counter. Ivo maakt hierna uit een strafcorner 1-1, waarna we wat beter zijn gaan hockeyen. Vele kansen werden om zeep geholpen, maar uiteindelijk was het de lat en de hierop volgende rebound, die ervoor zorgden dat we na 8 wedstrijden nog steeds ongeslagen zijn. Volgende week uit tegen Weesp om 09.30uur!!. Dit zal wederom een moeilijk potje worden aangezien zij gisteren met 4-3 van Huizen hebben gewonnen.  

7 nov

Heb bovenin ff een extra knopje gemaakt zodat iedereen rechtstreeks naar de standenmotor van de KNHB kan.

6 nov

Begonnen in de Dikke met een fluitje. Na enkele minuten was het Arie die toch zijn buikje voelde rammelen en zijn favoriete bestelling plaatste (zie foto van de week). Tevens was het Co die onze sponsoren in het zonnetje heeft gezet (foto van de week 2). Hierna op 't fietsje naar Akita waar we al glijdend aan de Teppan Yaki plaats konden nemen. Nadat de bodem was gelegd en overal VET ER AAN, konden we aan de Amsterdammertjes in 't Binnenhof. We werden daar opgewacht door de oudjes van D3 zodat de traditie toch een beetje in ere werd hersteld. Volgens mij mogen we blij zijn dat we gisteren niet hoefde te hockeyen want, laat ik dan maar over mezelf spreken, had geen bal kunnen raken. Volgens mij heeft Kocks een prima uitje geregeld wat geen ieder uit ons team beter zou kunnen. Marc, prik maar weer een datum in de winterstop! De foto's (Jezus wat kan een mens onzinnige foto's maken) staan op de site. Ook heeft Co een overzicht gemaakt wat er betaald moet worden aan de bierpot. Zie laatste kolom wat iedereen a.s. zondag dient te betalen! Om iedereen weer even in de realiteit te brengen: Muidenberg walst met 8-2 over Huizen heen en ook Fletiomare heeft met 10-2 Woerden verslagen. Zondag dus wederom een topper tegen Muidenberg. Hopelijk is dan toch wel het alcohol uit de benen, al zal dit voor sommige toch een race tegen de klok worden.   

31 okt

Alle foto's van afgelopen zondag staan er weer op. Tevens luister ik, zoals iedereen zou moeten doen, gelijk naar 'Meneer de Aanvoeder'. Dusss..de strafbank is gelijk aangepast...en Rob je staat in dit klassement met stip bovenaan! Overigens wordt iedereen van het team uitgenodigd voor het voetbalspelletje ´billenbranden´. En wie heeft er met billenbranden geen hekel aan om plaats te nemen in het Doel? Precies de sluitpost van ADO, StefANUS de Kinky Keeper, want die vindt het juist leuk! Dus hol snel naar het voetbalvelden ram raak! Start de Kinky Keeper Game  
 

30 okt

Voor sommige van ons begon de zondag erg vroeg doordat de kids geheel van slag waren door het verzetten van de klok naar de wintertijd. Daarbij kwam nog een keer dat er eindelijk weer eens een potje op niveau gehockeyd moest worden. Fletiomare kwam op bezoek en zij hadden op 1 potje na ook alle wedstrijden gewonnen. Tevens noemen zij zich in De Meern ook VET ER AAN dus was het een wedstrijd waar meer op het spel stond dan alleen 3 punten. Over wie nu recht heeft op de naam kunnen we kort en krachtig zijn: WIJ. Niet alleen in De Meern weten ze wie we zijn, maar wij hebben een landelijke dekking! Onze juridisch medewerker is dan ook stappen aan het voorbereiden om Fletiomare te beboeten wanneer ze VET ER AAN gebruiken in hun verslaglegging. De wedstrijd, tenslotte zitten we hiervoor op hockey. VET ER AAN had duidelijk het betere van het spel al was Fletiomare dicht bij de 0-1. Helaas voor hen had onze keepert weer het engeltje meegenomen waardoor de bal de paal raakte. Op slag van rust een strafcorner die heerlijk half hoog, maar op de plank, werd ingeslagen door Ivo. Na wat tactische aanwijzingen van onze Boris Orlov, begonnen we de 2de helft beter te hockeyen. De ruimte werd beter benut en Fletiomare zag in dat de 3 punten niet bij ons te halen waren en gingen zich maar uitleven op de scheidsrechters. Binnen een minuut was het Nils, die met een 'De Nooijer achtige' push, heel Fletiomare het valleikanaal in stuurde: 2-0. Na wat kansen over en weer was het wederom Nils die de 3-0 binnentikte. Voor Fletiomare was het duidelijk: VET ER IN op Leusden en ook volgend seizoen weer Volvo 3de klasse! Een smet op de heerlijke zondag kwam na de wedstrijd: VETB wil ons niet meer fluiten. Jammer dit, maar goed waarschijnlijk hebben ze dan iets meer tijd om na of voor hun wedstrijd nog een vergaderingetje te plannen. Wanneer ze na een nachtje slapen er nog steeds zo over denken dan kunnen Glis en Walter 12 nov ook heerlijk uitslapen. Aankomend weekend zijn we weer vrij, maar op vrijdag gaan we toch even een balletje slaan. Zaterdag het jaarlijkse teamuitje. Voor degene die op de fiets gaan: vanaf 19.00uur een borrel in de Dikke. Na een aantal sapjes vervolgen we de weg naar Akita waar we kunnen oefenen met andere stokjes. Bij deze wil ik, namens het team, Ivo en Kaa Ooo Cee Kaa S bedanken voor de geweldige shirts waarin we dit seizoen mogen schitteren!

21 okt

Het gesprek van de vrijdagavond is nu ook voorzien van beelden...Klik hier voor "The Kinky Keeper". Ook op Wikipedia zijn ze snel met het verwerken van belangrijke info!

17 okt

De site heeft wederom een update gehad. Zo is de fotopagina wat aangepast en staat ook de bierpot online. Iedereen kan nu dus gewoon zien hoeveel centjes hij de eerst komende thuis wedstrijd mee moet nemen. Natuurlijk zorgen onze uitslagen voor aanwas van leden. Mogelijk traint er vrijdag al een nieuw lid mee.

16 okt

Gisteren zat ik een partijtje pingpong te spelen omdat ook mijn nieuwe baas, Hirsch Ballin, vindt dat er gesport moet worden binnen de muren van de TBS. Helaas heeft hij er geen rekening meegehouden dat dit wel inhoudt dat ik mijn frustraties niet kan botvieren op het netje achter de keeper van de tegenstander. Om 15.00uur in de auto gestapt op weg naar de club, nadat ik eerst had laten zien dat er ook een stukje Bettine Vriesekoop in mij schuil gaat. Eenmaal aangekomen had ik al begrepen dat Woerden met 1-7 de slachtbank was opgegaan. 3 strafcorners en 4 velddoelpunten. Met als klap op de vuurpijl een doelpunt van Marc en dat was hem het laatste voorgekomen in de F-jeugd..klasse! Vanochtend, voordat de kinderen naar school gebracht werden, even snel de standenmotor checken. Onze beste Vrienden van Huizen hebben Fletiomare, op eigen veld, verslagen! Na 6 wedstrijden zijn we dan eindelijk alleen koploper. Volgend weekend vrij (wel gewoon training) en dan de kraker tegen Fletiomare. Bij winst staan we dan 6 punten los en kunnen we relaxed naar ons kampioenschap gaan werken. Hier vindt je de verslagen van het team dat ook recht denkt te hebben op de naam VET ER AAN...maar wij weten nu wel beter! 

10 okt

De schema's t/m december staan op de site. Klik hier voor het barschema, klik hier voor het fluitschema

9 okt

Gisteren eindelijk weer op een normale tijd een potje ballen, 12.45uur. Met 3 blessures in 't team, toch nog 4 man op de bank. Daarbij nog een keer een coach langs de lijn en dat moesten genoeg ingrediënten zijn voor een leuke pot hockey. Vorige week was ie ff afwezig, maar deze week weer in ere hersteld: de snelle voorsprong. De eerste helft een kwartier zeer goed gespeeld wat ook meteen een doelpunt of 6 opleverde. Helaas moest ook onze inval keepert Hans, de 1ste helft 1x hengelen. (Hans, bedankt voor het 2x invallen. Mocht onze kneus wederom een keer in de lappenmand liggen, dan weten we je te vinden). Doordat we een ruime voorsprong hadden zag de coach zijn kans schoon om te gaan experimenteren. Ivo werd doorgeschoven naar t middenveld om zo de lange bal eruit te halen. Helaas mislukte het experiment wat resulteerde in het hebben van helemaal geen middenveld. Gelukkig zagen ook de scheidsrechters dit en bliezen dan ook voor het rustsignaal. De 2de helft zouden we weer met de 'basis' starten al dacht 1 persoon hier toch iets anders over. Met de 'bijna' basis creëerde we weer veel kansen al scoorde we niet echt makkelijk meer. Gelukkig hebben we dan altijd nog Speedy Alewijn die met zijn onnavolgbare stickhandelingen toch een aantal maal het doel wist te vinden. Eindstand: 13 - 2. Een prima overwinning. Volgende week uit tegen Woerden (tijd nog niet bekend, hebben deze week onze vrienden van Huizen met 4 - 6 klop gegeven!), de 22ste een vrij weekend en dan thuis tegen DE grote concurrent, Fletiomare. Ook zij hebben deze week weer gewonnen(4 - 8 op Naarden). Aankomende week zal de site wederom een update krijgen. Zo zal de bierpot inzichtelijk worden, komen er nieuwe foto's bij en zal het bar- en fluitschema t/m december gemaakt zijn. In ieder blijft zelf verantwoordelijk om in de gaten te houden wanneer hij moet fluiten of bardienst draaien. Onderling ruilen is geen probleem, maar ook dit moet men zelf bijhouden.         

03 okt

Mededeling aanvoerder: vrijdag a.s. iedereen om 21.15uur op de club. Guus geeft dan enige uitleg over de regeling zoals die er nu is met Heren 3. Komende week zal tevens het fluit en barschema verder worden bijgewerkt t/m december 2006.De bierpot staat vanaf volgende week op de site.

4 november teametentje

02 okt

Ja, wat moet ik nu schrijven over de wedstrijd van gisteren. Huizen heeft in ieder geval weinig plezier beleeft aan Leusden en Leusden weinig plezier aan de mannetjes en vrouwtjes van Huizen. Eerst trad ons dames 3 aan tegen de jonge goden van Huizen. Natuurlijk hebben zij ook gewonnen al dacht een speelster van Huizen het nog om te kunnen buigen door een gebedje te doen. In principe is hier niets mis mee alleen bij de woorden 'heilige geest', vond ze het nodig om Paula vol met de stick op haar hoofd te slaan. Iets na vieren einde eerste wedstrijd Leusden - Huizen waarbij de punten in Leusden bleven. Hierna mocht VET ER AAN de wei in. Het liep niet geheel zoals het zou moeten lopen en onze 'vrienden' van Huizen hadden hun strijdwijze geheel aangepast aan VET ER AAN: bij een doelpunt zouden ze massaal zeggen dat het geen doelpunt was, iedere scheidsrechtelijke beslissing tegen Huizen moest massaal tegengesproken worden en bij een strafcorner voor Huizen moest de eerste uitloper van VET ER AAN direct geblokt worden. Resultaat na een minuut of 60: een keer of 30 zijn de vrouwelijke scheidsen uitgemaakt voor rotte vis, Wouter een gebroken pols en zit nu tot zijn enkels in t gips (sterkte Wout!) en uiteindelijk mannetjes die het veld niet willen verlaten waardoor de wedstrijd is gestaakt. Eindstand 2-1 en wederom zijn de 3 punten in de pocket van Leusden. Mogelijk worden dit er 6 wanneer de KNHB beslist om hen 3 punten in mindering te brengen! Toppunt wordt toch wel bereikt op het terras waar Huizen met een geniaal voorstel komt: laten we er 2-2 van maken dan zijn we allemaal blij! Helaas mannen, zo werkt t niet....punten moet je verdienen!! Nadat iedereen zijn eerste biertje heeft gedronken, komt dames 2 het veld af lopen. Ook zij hebben 3 punten overgehouden van hun ontmoeting met de dames van Huizen. Conclusie: 1 oktober was niet het dagje Leusden waar Huizen zo naar had uitgezien en D2, D3 en VET ER AAN staan op positie nr. 1 van de ranglijst.  

25 sept

Gisteren was bijna iedereen om 11.15uur op de club om een bakkie te doen. Nadat de man met de hamer verdreven was door de cafeďne, was het tijd om de auto's in te laden. Helaas hebben we een juppenteam dus gingen we met een auto of 6 richting Naarden. Wederom een bakkie en toen naar veld 2. Wat onmogelijk bleek is toch gebeurt: binnen seconde of 10 had Glis de bal achter de keeper liggen. Een minuut of 10 later had de keeper van Naarden 3x kunnen vissen en konden we vrijuit gaan spelen. Onze 2de doelstelling, geen doelpunten tegen, is niet gehaald omdat een nieuwe VET ER AAN nog een beetje aan het niveau moet wennen! De tweede helft zo af en toe een doelpuntje met als eindstand: 1 - 11. Het clubje wat ook denkt dat ze VET ER AAN zijn hebben met 1-6 gewonnen van Schaerweijde. Dus op naar 29 oktober waar de echte VET ER AAN zal laten zien dat er ook maar 1 team zich VET ER AAN mag noemen!

22 sept

Onze vrienden van Almere hebben zich uit onze poule teruggetrokken en zijn naar de Volvo 4de klasse gegaan. Betekend dus 2 vrije weekenden (5 november en 15 april). Misschien leuk om 4 november met hem team een hapje te gaan eten en een borrel te gaan drinken. Hier hebben we het vanavond nog wel over. Tot 21.00uur voor een bakkie leut.

18 sept

Gisteren de aanvoerder niet gehoord dat we met de handrem moesten op spelen. Resultaat: 14 voor en wederom 0 tegen. Onze vrienden van Muidenberg hebben verloren dus we hoeven geen spion richting hen te sturen. Samen met Fletiomare staan we nu aan kop, alleen is ons doelsaldo vele malen hoger. We staan nu waar we willen eindigen in mei! Op de site nu ook het bar- en fluitschema. Helaas kan nog niet alles ingevuld worden omdat de wedstrijdtijden op Leusden nog niet bekend zijn. Gisteren is overigens door loting Jitse als 2de Vaste Kern uit de hoge hoed gekomen. Hij mag dus dit seizoen ervoor gaan zorgen dat de omzet met sprongen omhoog gaat. Dan moet ik nog even mijn excuus aanbieden aan Marc. Was hem namelijk vergeten bij 'de selectie'. Marc 1000x sorry! Om dit goed te maken heb jij van mij een extra taakje gekregen. Zie hier en kijk bij 'opmerking'. Aankomende zondag gaan de bijlen in de auto en rijden we rond 11.15uur richting Naarden, waar we om 12.45uur de wei ingaan. Tot vrijdag 21.00uur voor een bakkie.   

11 sept

Wedstrijd a.s. zondag is definitief om 16.00uur. Is namelijk een verzoek van Gooische geweest.

11 sept

 De eerste wedstrijd van het seizoen 06/07 zit erop en gelijk 3 punten meegenomen naar Leusden. Een ruime overwinning (0-9), maar niet genoeg om gelijk de eerste positie op de ranglijst in te nemen. De heren van Muidenberg hebben namelijk met 11-0 hun eerste wedstrijd gewonnen. A.s. zondag thuis tegen Gooische F. De wedstrijd staat nog gepland om 16.00uur, maar ik heb Daphne gevraagd of we naar 12.45uur kunnen. Site heeft weer een kleine update gehad. Zo zijn de topscorers weer te zien met nu ook een splitsing tussen veldgoals, stafcorners en strafballen. Co moet mij nog even het bestandje van de bierpot mailen zodat iedereen weer kan zien wie er betaald heeft of moet betalen. Wanneer de lijsten bekend zijn wie wanneer moet fluiten of bardienst draaien dan zullen deze ook op de site verschijnen.

4 sept

Net gezien dat we a.s. zondag niet om 14.30uur spelen, maar om 11.30uur (veld 4)! Dus...de kinderen hebben voor sommige toch oppas nodig.

3 sept

Verschillende updates gedaan. Kijk en gij zult zien.

2 sept

Afgelopen week is alles wat meer duidelijk geworden voor het komende seizoen. Er zijn wat spelers uit H1 gezet, waardoor H2 ook een elftal werd. Een aantal oudjes heeft toch besloten om naar Vet A te gaan en gisteren heeft de kleine Glis ook maar een punt gezet achter zijn senioren loopbaan. We gaan nu weer met het oude clubje ballen in Vet A en dit seizoen is er maar 1 doelstelling: promotie naar de Volvo 2de klasse!!! Volgende week de eerste competitiewedstrijd: uit tegen Schaerweijde Vet C (14.30uur op veld 2). Voor de nieuwelingen onder ons: bij de veteranen wordt de 3de helft geheel verzorgt door de thuisspelende club. Dussss we mogen zondag op kosten van Schaerweijde een biertje drinken op de dikke overwinning! Zal overigens binnenkort deze site updaten.

Seizoen 06/07

Velen van ons hebben hun conditie op peil gehouden door af en toe een balletje te slaan tijdens het husselen. Over 3 weken gaat het nieuwe seizoen beginnen, al weten we nog niet geheel in welk team dit zal zijn. Ook dit is voor velen van ons niet nieuw! Afgelopen vrijdag waren een aantal mensen uitgenodigd om over het komende seizoen van gedachten te wisselen. Helaas waren alleen Arie en ik er vanuit H2. Wij kunnen natuurlijk niet beslissingen gaan nemen voor de afwezigen, dus we hebben alleen maar onze standpunten duidelijk gemaakt. Na het husselen nog even gezeten...ja we kennen Guus en nu ook Nils...en uit dit gesprek kwam dat er deze week meer duidelijkheid komt. Gisteren is er dan ook een nieuwe teamindeling komen te staan op de site van MHC Leusden.

 Hieronder de teamindeling en het (voorlopige) trainingsschema:

Selectie Heren 1 (2e klasse) Selectie Heren 2 (res 3e) Selectie Heren 3  (res 4e) Selectie Vet A (3e)
1 Alex Witzel N.N. uit selectie H1 N.N. uit selectie H2 Aart Glismeijer (K) 
2 Bjorn Landzaad N.N. uit selectie H1 N.N. uit selectie H2 Berry vd Bunt 
3 Camiel Gaillard N.N. uit selectie H1 N.N. uit selectie H2 Hans Birnie 
4 Dennis Pothoven Andre Sargentini N.N. uit selectie H2 Luc Kemps 
5 Erik Reinaard  Boris Scheer Bart Burger Marc Kocks
6 Erik van Apeldoorn Daan Lacor Chris Klapwijk Max Alewijn 
7 Jan Daan Vos Niek Sperna Weiland (K) Joost van Hassel  Nils Zelle
8 Jeroen Heiligers Flip van Dalen Lucas Verberne Co Schiermeier
9 Jeroen van de Flier Ivo Jonkman Rob Brons (K) Joost v/d Wissel
10 Jeroen Weghs Jeroen Glismeijer Remco Wijntjes  Walter van der Harst
11 Mark Hameleers Jeroen Hogebrug  Rick Zwakman  
12 Martijn Pasman Joost Kamerbeek Roy van Asselt  
13 Michiel de Boer (A) Joost van Eijsden (K) Erik Pannekoek  
14 Onno van Nieuwenhuize Joost van Haeften  Rutger Scheer  
15 Paul van den Assum Kevin Hogeboom Arjan Ankerman  
16 Rogier de Vries Vincent Wijntjes Jan Jaap Marree  
17 Sander Muller (K) Jeroen van der Bijl Jan Akkermans  
18 Tom Witzel Ralph Ferweda Rob Basjes   
19 Wouter Jonkman   Sjoerd de Jong   
20     Maurice Kraayenbrink  
21     Jitse Bandsma  
Tr/Coach Roeland Valk Tr/Coach Eric Lucassen Trainer N.T.B.  

voorlopig trainingsschema vrijdagavond:
Heren 1: veld 1 bekend
Heren 2: veld 2B, 20.00 - 21.30 uur
Heren 3: veld 2B, 21.30 - 23.00 uur
Vet A: veld 2A, 21.30 - 23.00 uur
Dames 1: veld 1, bekend
Dames 2/3, nieuwe senioren: veld 2A, 19.00 - 20.30 uur
Dames 2/3, bestaande senioren: veld 2A, 20.30 - 21.30 uur